Piano leren spelen in Zoetermeer doe je bij:

Pianoschool

Inge Kissen

Pianoles

Voor wie?

Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij terecht. Beginners én gevorderden zijn welkom.

Je wordt persoonlijk begeleid naar je eigen leerdoelen binnen de lichte muziek, of dit nu het spelen in een band is of de opstap naar een muzikale opleiding, alles is mogelijk.

De lessen worden aangepast naar je eigen voorkeur en afgestemd op het repertoire wat jou aanspreekt.

Eenmaal per jaar word een voorspeelavond georganiseerd voor ouders en/of belangstellenden. Deelname hieraan is natuurlijk niet verplicht maar word wél als stimulerend ervaren.

Les materiaal?

Door de individuele begeleiding is het lesmateriaal per persoon anders, het wordt afgestemd op je persoonlijke repertoirekeuze en je leerdoelen. Tijdens de kennismakingsles bespreken we het materiaal wat je eventueel al hebt of wat je aan kunt schaffen. Je dient thuis natuurlijk wel te oefenen, dus een piano is noodzakelijk. Dit kan een akoestische of een elektrische (digitale) piano zijn.

Waar krijg ik les?

De lessen geef ik thuis in mijn aangenaam ruime tuinkamer. Hier beschik ik over een akoestische Yamaha Piano en een digitale Yamaha Clavinova. Tevens bestaat de mogelijkheid om incidenteel opnames te maken van de digitale piano. Het adres vindt je op de contactpagina.

 

maastricht

Arnhem