Piano leren spelen in Zoetermeer doe je bij:

Pianoschool

Inge Kissen

Wie is Inge

Inge werd geboren op 1 juli 1975 in de Brabantse plaats Budel.

Dat de muzikaliteit er al van jongs af aan inzit blijkt wel uit het feit dat ze al op 7 jarige leeftijd begon met orgelspelen.

Vanaf haar 14e voert de interesse voor de piano de boventoon. Vanaf deze leeftijd is Inge al actief in de band van de muziekschool.

Op 19 jarige leeftijd gaat Inge studeren aan het Rotterdams Conservatorium, afdeling Lichte Muziek, richting Toetsen/Toegepaste Elektronica en volgt ze de opleiding tot docerend musicus.

Tijdens deze studie blijkt haar liefde voor de piano groter dan voor de elektronica. Daarbij blijkt Inge ook nog eens een warme en krachtige stem te bezitten. Om dit verder te ontwikkelen richtte Inge zich vooral op de combinatie piano en zang.

Zij volgde pianolessen bij o.a. Skip van Rooy en Wim Warman en zanglessen bij o.a. Harjo Pasveer en Ellen Bakker.
Tijdens en na haar studie zong en speelde Inge in verschillende bands en werkte zij mee aan verschillende projecten zowel als pianiste als zangeres.

In 1998 studeert ze succesvol af aan het Rotterdams Conservatorium

In 2003 richtte Inge haar eigen trio op. Met dit trio Kiss & Co is Inge een graag geziene gast op recepties, bedrijfsfeesten en bruiloften. Bij dit trio laat Inge zich als zangeres/pianist begeleiden door een drummer en bassist en brengt hiermee een aangename mix van Jazz en  lichte pop ten gehore.

Naast haar trio Kiss & Co  geeft ze vanaf haar 20e jaar privéles aan kinderen en volwassenen. Tevens geeft Inge een aantal dagen per week muziekles op een middelbare school, speciaal onderwijs.

 

kiss 2

beesd

 

 

disco 1

disco 2

disc 3